Slechte nachtrust is ongezond

Pssst, heeft u enig idee hoe ongezond snurken, slapeloosheid, slaapapneu, of een andere slaapstoornis is? Dit soort problemen zijn niet alleen slecht voor uw gezondheid, maar ook voor uw relatie en andere mensen om u heen. Laat u helpen door de snurkbeugel van Snorefree en u heeft direct resultaat.

Geen gênante logeer partijen meer voor man en vrouw.

U kunt zelfs nog drinken en praten.

Succesvol getest door een testpanel van zware snurkers en apneu patiënten.

Gratis onderhoud en afstelling.

Geniet van uw diepe slaap en wordt fit wakker.

Een gezondere levenstijl

Waarom is snurken schadelijk voor de gezondheid?

Snurken zorgt ervoor dat u niet in een diepe slaap terecht kunt komen, waardoor u onrustig slaapt en regelmatig midden in de nacht wakker wordt. Door deze onregelmatigheden wordt het natuurlijke slaappatroon verstoord. Het is dan ook wetenschappelijk bewezen dat mensen die regelmatig snurken een grotere kans hebben op het ontwikkelen van lichamelijke kwaaltjes dan niet-snurkers. Snurken kan namelijk leiden tot de volgende klachten: 

- Slapeloosheid
- Slaapapneu
- Extreme vermoeidheid
- Concentratie problemen 
- Grotere kans op hart en vaat ziekte

Snorefree maakt stoppen met snurken betaalbaar

In Nederland zijn er ongeveer zo'n 4 miljoen snurkers, waaronder 1 miljoen vrouwen. Voor al deze mensen zijn betaalbare oplossingen in de markt, die daadwerkelijk helpen schaars. SnoreFree heeft daar verandering in aangebracht door een betaalbare, op maat gemaakte anti snurk beugel te ontwikkelen in samenwerking met zware snurkers en apneu patiënten.

De op maat gemaakte anti snurk beugel lost het snurkprobleem op en zorgt ervoor dat u iedere dag weer fit aan een nieuwe dag kan beginnen. Daarnaast heeft uw partner geen last meer van zijn of  haar gesnurk tijdens het slapen. Voor de prijs van €495 euro heeft u de complete snurkbeugel met 2 jaar garantie en GRATIS onderhoud. Elders betaalt u voor vergelijkbare producten €999 euro.
 

Overige anti snurk hulpmiddelen zonder positief effect

Er worden op de markt tientallen verschillende soorten oplossingen aangeboden om het snurkprobleem tegen te gaan, zoals tennisballen in T-shirts, neusgat verwijderaars, one size fits all snurkbeugels, snurkbanden enz. Echter, blijkt uit de praktijk dat deze producten niet het gewenste effect hebben. Het snurk probleem wordt hierdoor niet opgelost en u maakt onnodige kosten. 

Het is daarom belangrijk om direct een goede keuze te maken, zodat de het snurken en apneu gerelateerde klachten stoppen! Op deze manier leeft u gezonder en hebben andere mensen, zoals bijvoorbeeld u partner geen last meer van uw gesnurk.

Niet een "Onze size fits all" snurkbeugel, maar de "op maat gemaakte" snurkbeugel van Snorefree is de oplossing!